Μάχιμοι όπως πάντα 1/8 off buggy zrc

Ο πρώτος αγώνας ZRC cup 1:8 Off Road Buggy ξεκίνησε με μεγάλο συναγωνισμό ανάμεσα στους οδηγούς που διεκδίκησαν μία θέση στο βάθρο. Ο αγώνας εξελίχτηκε ομαλά βάση του προγράμματος και δεν υπήρξαν καθυστερήσεις.

Από τα προκριματικά φάνηκε ότι θα είχαμε μάχες στον Α΄ αλλά και στον Β΄ τελικό.

Σε όλο τον αγώνα εξελίχθηκε μία εντυπωσιακή μονομαχία με Παπανικολάου, Ζαγορίσο και Κατεχάκη όπου τελικά επικράτησε ο Παπανικολάου ανεβαίνοντας στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Την έκπληξη του αγώνα έκανε ο Κατεχάκης κερδίζοντας την δεύτερη θέση και τρίτος  να τερματίζει ο Ζαγορίσος συμπληρώνοντας  τo βάθρο με ταχύτερο γύρο 29.199". Τέταρτος τερμάτισε ο Ζαπαντιώτης ο οποίος έκανε διαφορά από τον πολλά υποσχόμενο Ευθημίου.

Μια άτυχη στιγμή στην αρχή του αγώνα δεν επέτρεψε στον Σταθόπουλο να κυνηγήσει μία καλλίτερη θέση.  Οι Ντελμπεντέρης, Δανέλης, Βασιλιάδης, Κουντούρης που συμπληρώνουν τον Α΄ τελικό δυστυχώς αντιμετώπισαν τεχνικά προβλήματα.

Στον Β΄ τελικό η πρώτη τριάδα Μπουρνιάς ,Καραχάλιος και Πετρόπουλος έδωσε την δική της μάχη μέσα στην χωμάτινη διαδρομή και ακολούθησαν με εξαιρετική παρουσία οι Ρουτσολιάς, Γαρεφαλάκης, Ντόκος, Δραγατάκης, Πετάσης, Βιτζιλαίος και Λιάπης.

Ραντεβού στην χωμάτινη για τον επόμενο αγώνα ZRC cup την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015  !!!!

 

 

All 7_Mάχιμοι_όπως_πάντα_1_8_buggy_zrc
Picture-005
Picture-008
Picture-009
Picture-020
Picture-025
Picture-027
Picture-028
Picture-029
Picture-034
Picture-035
Picture-041
Picture-052